ΤΗΕ PONY CLUB CHEVAL

ΤΗΕ PONY CLUB CHEVAL

To Pony Club Cheval ανήκει στη Σχολή Ιππασίας του Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας.
Στόχος μας είναι, να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε παιδί, να απολαύσει θετικές εμπειρίες με τα άλογα και να του δώσει την ευκαιρία να:

Να ευρύνει την Εκπαίδευσή του

Να μάθει να είναι Υπεύθυνο, σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα και του καλού πολίτη

Να Ψυχαγωγηθεί και/ή να Αγωνισθεί, αν θέλει, με άλογό του.

H αποστολή του The Pony Club Cheval είναι η ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, αλλά και της ηγετικής τους ικανότητας, της εμπιστοσύνης και τέλος της αίσθησης της ομαδικότητας.

Η τακτική παρακολούθηση του προγράμματος, διδάσκει το ενδιαφέρον για το άλογο και την ιππασία. Προάγει την υγεία και την ασφάλεια τόσο του ιππέα, όσο και του ίππου. Έτσι ξεκίνησαν πολλοί Διεθνείς Ιππείς και σημερινοί Ολυμπιονίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων  Δημήτρη Μπούτση στο τηλέφωνο 6980 753 850 ή με την υπεύθυνη του The Pony Club Χριστίνα Δημητρακοπούλου – ΕΦΑΑ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην ”Eιδική Φυσική Αγωγή ” για ΑΜΕΑ -κ άτοχος διπλώματος Προπονητή Ιππασίας της σχολής προπονητών της Γ.Γ.Α. και της EUROPEAN RESUSCITATION COUNCIL, BLS/AED PROVIDER COURSE καθώς επίσης και Κάτοχος διπλώματος Θεραπευτικής Ιππασίας (PENNSYLVANIA COUNCIL ON THERAPEUTIC HORSEMANSHIP)level 1,2 & 3 – στο τηλέφωνο 6978 406 722